Termeni si conditii

1. Definitii:

1.1. In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

SITE: reprezinta SITE-ul Internet care se afla la adresa www.elm327.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite.

ELM327.RO: reprezinta societatea Russu T Teodor I.I., cu sediul in Cluj-Napoca, Str. T. Mihali nr 4, jud.Cluj, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. F12/116/2011 si avand Codul Unic de Inregistrare 27970298.

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE.

CUMPARATOR: persoana care a achizitionatproduse de pe www.elm327.ro

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii  ELM327.RO.


2. Continutul Site-ului:

2.1. Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre ELM327.RO, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai cat si alte informatii considerate de ELM327.RO ca fiind de de interes pentru UTILIZATORI.

2.2. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR de regula, in mod gratuit. ELM327.RO isi rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite contra cost UTILIZATORILOR.


3. Utilizarea SITE-ului:

3.1. UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.


4. Limitarea raspunderii ELM327.RO

4.1. Raspunderea pentru continutul SITE-ului. ELM327.RO nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale.

4.2. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispozitie de producatori si/ furnizori si ELM327.RO nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

4.3. Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata / in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.

Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizarii stocului reprezentantul ELM327.RO va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemanatoare ca si aspect si specificatii tehnice cu produsul comandat al carui stoc s-a epuizat.

4.4. ELM327.RO isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.

4.5. Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de maxim 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre UTILIZATOR.

4.6. ELM327.RO nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

4.7. ELM327.RO nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesare anumitor link-uri publicate pe Site.


5. Preturi

Preturile pentru produsele de pe SITE, cat si pretul de livrare sunt finale si nu se vor aplica alte taxe suplimentare.


6. Returnare produs(e)

Daca produsele cumparate de pe www.elm327.ro nu sunt in conformitate cu descrierea si vrei sa renunti la cumparare, ai acest drept si poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 14 zile de la receptia acestora.

Dreptul de retur in 14 zile se adreseaza tuturor clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul www.elm327.ro.

Atentie! Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele comandate online si livrate prin curier.

Termenul de 14 zile se calculeaza de la data la care produsele au fost receptionate de catre client.


6.1 Conditii de returnare:

Pentru ca returnarea sa fie acceptata, produsul trebuie sa respecte urmatoarele conditii:

sa nu fie folosit;

sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat;

sa nu prezinte urme de uzura, modificare, atat in cazul produselor cat si ale accesoriilor sau/si consumabilelor ce insotesc produsele returnate;

folia de protectie sa nu fie dezlipita (valabil doar pentru produsele care au aplicata folie de protectie pe display);

sa fie in ambalajul in care a fost furnizat si insotite de certificatul de garantie;

sa nu trebuie sa prezinte urme de utilizare;

sa nu fie deteriorat, murdar, stricat;

etichetele de pe produs sa nu fie indepartate.

In cazul in care produsul respecta toate conditiile de mai sus, se poate initia procedura de returnare prin email, la adresa: teodor.russu@elm327.ro

In termen de 24-48 (exceptand zilele libere) ore, clientul va primi confirmarea si aprobarea cererii de retur, de asemenea prin email.


6.2 Transportul produsului returnat.

Produsul se poate returna prin Cargus, sau prin Posta Romana. Produsul trebuie sa fie impachetat la fel cum a fost primit.

Taxele de transport retur sunt suportate de catre CUMPARATOR si se achita la firma de curierat, sau posta in momentul expediereii coletului.


6.3 Returnarea banilor

Banii se returneaza prin intermediul contului bancar furnizat de CUMPARATOR. Transferul se realizeaza in 24 ore de la primirea produsulu si confirmarea calitatii initiale al acestuia.

Nu sunt acceptate produse returnate cu plata ramburs.


6.4 Costuri si taxe pentru retur produse

Costuri de retur si transport posta/curier sunt suportate de catre CUMPARATOR si se achita la firma de curierat, sau posta in momentul expediereii coletului.


7. Service si garantie

Fiecare produs se livreaza insotit de un certificat de garantie, valabil 24  luni de la data livrarii. In baza certificatului de garantie, se va asigura service-ul pentru produsele care prezinta defecte de functionare.

Pentru produsele care prezinta defecte de functionare in perioada de garantie si nu indeplinesc conditiile obligatorii de aplicare procedura retur pentru produse cumprate, se va aplica procedura de service in garantie, adica fie vor fi reparate/reconditionate.


8. Facturare

Facturile pentru produsele achiztionate vor fi emise pe baza datelor furnizate la plasarea comenzii de catre CUMPARATOR, iar apoi trimise clientului prin email, la adresa electronica furnizata la plasarea comenzii.

Factura se emite in momentul in care banii platiti la livrarea produselor sunt virati in contul ELM327.RO, de catre firma de curierat cu care s-a efectuat livrarea.

Termen de emitere factura: 7-10 zile calendaristice de la data livrarii produsului de catre firma de curierat.

Dupa termenul de emitere a facturii, daca din orice motiv (adresa de email gresita, mesajul a fost sters din greseala, mesajul a intrat in spam si sters automat, modificare adresa de email etc.) factura nu a fost primita pe email de catre CUMPARATOR, acesta poate solicita prin email, la adresa teodor.russu@elm327.ro, o copie a facturii, care ulterior va fi retrimisa.