Contact

Locație

ELM327.RO
ELM327.RO
Administrat de
Russu T Teodor I.I.
CUI: 27970298
Cluj-Napoca
Va salut,
Ma numesc Teodor Russu si administrez site-ul ELM327.RO. De profesie sunt software developer, si lucrez full-time intr-o companie de dezvoltare software, iar domeniul diagnozei auto OBDII, este hobby-ul meu si ma ocup de site, de comenzi, sau de asistenta clientilor mei in timpul meu liber.

Ca forma de organizare in activitatea legata de site, sunt I.I.(un fel de PFA), neplatitor de TVA.

De ce am facut ELM327.RO?
Am creat acest site dupa ce am proiectat de la zero o interfata ELM327, am proiectat-o sa functioneze cu microprocesorul ELM327 original si produsele de pe acest site sunt toate cu microprocesor ELM327 original de la ELM Electronics, ultima versiune firmware disponibila la zi.

Incerc sa va ofer un produs in care am investit mai mult decat doar niste bani, un produs in care am inclus pasiunea mea pentru OBDII, si dorinta de a face o interfata ELM327 pe care clientii mei sa o recomande cu incredere prietenilor sai. Uneori cred ca am reusit sa-mi ating scopul, cu toate ca permanent imi vin idei de imbunatatire a interfetelor. Sper ca voi reusi sa le fac si mai bune in curand.

Unde se fabrica interfetele de pe acest site?
Interfetele pe care le vedeti pe acest site, sunt asamblate aici, in Romania, la o fabrica din judetul Cluj. M-am convins ca si in Romania se presteaza munca de calitate in asamblarea produselor electronice.

La ce sa va asteptati daca cumparati de pe ELM327.RO?
In primul rand veti primi un produs care va avea drept component principal microprocesorul adevarat ELM327 de la ELM Electronics.

Am incredere in produsele mele, de aceea ofer garantie de cel putin 24 de luni pentru ele.

Cu siguranta, au mai existat si probleme: s-a intamplat la un moment dat sa se mai strice cate o interfata, s-a intamplat ca pentru unii clienti nu au fost suficiente tutorialele de configurare pe care le ofer, s-a intamplat sa primesc solicitari de la clienti pentru returnarea produselor. Am incercat sa vin permanent in intampinarea clientilor mei si am incercat sa rezolv problemele aparute in cel mai scurt timp posibil.

Da, din cauza programului meu de lucru, nu am inclus un numar de telefon la care sa fiu sunat. Da, uneori nu pot raspunde foarte rapid la email-urile primite, mai ales la cele primite in prima parte a zilei, dar de obicei incerc sa raspund la mesaje in aceeasi zi.

Va multumesc pentru ca ati intrat pe ELM327.RO!
Formular de contact
text_captcha