Returnare produse

Returnare produs(e)

Daca vrei sa renunti la produsul cumparat, ai acest drept si poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 14 zile de la receptia acestora.

Dreptul de retur in 14 zile se adreseaza tuturor clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul www.elm327.ro.

Atentie! Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele comandate online si livrate prin curier.

Termenul de 14 zile se calculeaza de la data la care produsele au fost receptionate de catre client.

 

Conditii de returnare:

Pentru ca returnarea sa fie acceptata, produsul trebuie sa respecte urmatoarele conditii:

  • sa nu aiba semne de uzura;
  • sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat;
  • sa nu prezinte urme de modificare, atat in cazul produselor cat si ale accesoriilor sau/si consumabilelor ce insotesc produsele returnate;
  • folia de protectie sa nu fie dezlipita (valabil doar pentru produsele care au aplicata folie de protectie pe display);
  • sa fie in ambalajul in care a fost furnizat si insotite de certificatul de garantie;
  • sa nu fie deteriorat, murdar, stricat;
  • etichetele de pe produs sa nu fie indepartate.

In cazul in care produsul respecta toate conditiile de mai sus, se poate initia procedura de returnare prin email, la adresa:

teodor.russu@elm327.ro

In termen de 24-48(exceptand zilele libere) ore veti primi confirmarea si aprobarea cererii de retur, de asemenea prin email.

 

Transportul produsului returnat.

Produsul se poate returna prin Cargus. Produsul trebuie sa fie impachetat la fel cum a fost primit.

Taxele de transport retur sunt suportate de catre cumparator si se achita la firma de curierat in momentul expediereii coletului.

 

Returnarea banilor

Banii se returneaza prin intermediul contului bancar furnizat de client. Transferul se realizeaza in 24 ore de la primirea produsulu si confirmarea calitatii initiale al acestuia.

Nu sunt acceptate produse returnate cu plata ramburs.